GYIK-gyakori kérdések - DeHair

dehair
Tartalomhoz ugrás
GARANCIA feltételei
 

- Az eladó a vevőt a termék vásárlásakor részletesen tájékoztatja a póthaj megfelelő ápolásáról, azonban fodrászati ismeretek megtanítására nem köteles, így a helytelen kezelésből adódó hibákért felelősséget nem vállalunk.
 
- A vásárló elveszíti a garanciát a póthaj festése, szőkítése, dauerolása, színezése, a keratin felére vágása és a póthaj egyéb vegykezelése után. Ez esetben higiéniai okok miatt a terméket cserélni, visszavenni nem áll módunkban.
 
- A vevő tudomásul veszi, hogy a forró hajszárító és hajvasaló szárítja és fénytelenné teszi a hajat, valamint gyengítheti a keratint és ez az illesztett haj idő előtti leeséséhez vezethet.

- Amennyiben a nálunk vásárolt póthaj már felhelyezésre került, és garanciális cserére szorul, az eltávolítás és az ismételt felhelyezés díja a kereskedésünket nem terheli.

- A nálunk vásárolt és kereskedésünk szakemberei által feldolgozott (tincsezett, tresszelt) póthajakat minőségi kifogás (extrém rasztásodás,  extrém gubancolódás) esetén a vásárlástól számított 14napon belül kicseréljük. A cseregarancia nem vonatkozik azokra a copfokra, melyeket kereskedésünkön kívül dolgoztak fel, készítettek elő hajpótlásra.

- A nálunk vásárolt, de más szalonban illetve más szakember által felillesztett hajak hullásáért, és egyéb az illesztés minőségéhez köthető problémákért kereskedésünk nem vállal felelősséget.

- Az emberi hajak természetéből adódó tulajdonságokért nem tudunk felelősséget vállalni. Nem törvényszerű, hogy az európai hajjal elégedettek leszünk, mint, hogy az sem, hogy egy indiai vagy más országból származó hajjal nem leszünk megelégedve. Minden haj másképpen reagál bizonyos műveletekre. Ezért a vásárolt póthajjal, ha bármilyen műveletet szeretnénk végezni, előtte próbáljuk azt ki egy kis tincsen és az eredmény megismerése után fogjunk csak hozzá a többihez. Az emberi haj különböző környezeti hatásokra, beavatkozásokra más és más módon reagálhat.

- Garanciát vállalunk, hogy a kereskedésünkben megvásárolható póthajak 100% emberi, egy fejről levágott szálirányos hajak, nem tartalmaznak műszálat és egyéb összetevőket, illetve a feldolgozást megelőzően -és követően sem lettek kitéve a póthaj élettartamát csökkentő káros vegyi hatásoknak.

- Minden esetben, amikor hajat vásárolsz, vizes próbával ellenőrizd le a minőséget. Győződj meg róla hogy a haj minősége megfelelő (megfelelő a színe, vékonyszálú, vastagszálú, hullámos, egyenes, nem gubancolódik a mosás után stb..).

- Amennyiben nem vagy elégedett a megvásárolt hajjal, visszaküldheted kereskedésünknek 7 napon belül, ebben az esetben a postaköltség a vevőt terheli. A kereskedő a hajat kizárólag eredeti formájában köteles visszavenni. Azaz ahogy a kereskedőtől megkapta, eredeti gumírozással, érintetlen állapotában. Kereskedésünk a visszaérkezett póthaj után fizeti vissza a póthaj értékét, előre semmilyen esetben nem fizet.  

-Termék visszaküldés esetén a vételárat a vissza érkezett póthaj után, a kereskedés 14 napon belül köteles visszatéríteni vevőnek.
 
  
 
DeHair Hajkereskedés és Fodrászkellék
 
Tel: +36 30 463 0105
Vissza a tartalomhoz